In

Photos of Brooks Half Marathon 2012

lambat sampai untuk running kali ni. tersilap2 tempat permulaan. sudahnya ke sana ke mari dah nak 1km.  in the end ada jugak orang yang tunjukkan laluan yang sebenar. hampir2 sahaja tak ambil riben pink menandakan pengesahan penyertaan.

akhirnya sampai garisan penamat juga



penamat di dalam stadium Bukit Jalil. best betul lari2 atas track



dan yang paling best tak sangka dapat medal. sebab dikatakan hanya 10km & 21km runners je dapat. btw, 21km runners je dapat goodie bag
makan2 selepas larian agak sedap. aku makan 2 potongan buah tembikai, roti kaya, milo sejuk & air mineral. kenyang sudah..

Related Articles

6 comments:

  1. Teringin nk join tp takut pengsan atas jln kang...heeee. Rajin awk kan join larian nie...

    ReplyDelete
  2. Kakcik ni jangankan berlari, berjalan pun semput. :(

    ReplyDelete
  3. terasa dh lama tak exercise.bila dah start stop n bermalas malasan mmg gini la jdnya... :)

    ReplyDelete
  4. larian atas track terasa macam berlari atas spring toi toi toiiiii

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...