In

Bangi Kopitiam, Taman Putra Sulaiman, Ampang

last time masa melepak dengan kawan2..kira2 3 minggu sudah...aku mencuba makan mee. aku ni memang memilih sangat2 kalau nak pilih mee. aku pernah terkena mee yang terlebih kapur. ya...rasanya macam makan cuka mentah2. huhu..eh aku tak pernah telan cuka..tapi mee rasa kapur tu pahit2 kelat kan. tak best langsung.

mee goreng apa tah. tapi rasanya sedap...yang macam kriuk2 tu sebenarnya daging cincang, lepas tu yang sebelah telur tu fucuk goreng. sedap la ikut tekak aku

ni air pertama aku order kedondong asam boi. sedap weii

teh tarik ni enak. rugi pulak bula order dalam cawan ni. si Ann order dalam gelas..punyalah jealous. hehehe.
buat masa ni aku memang tak boring lagi pergi Bangi Kopitiam. lagipun 10 minit je dari rumah aku.

Related Articles

5 comments:

  1. Kakcik dan keluarga suka pergi makan di medan selera tak jauh dari kopitiam tu. Ada banyak gerai dan banyak pilihan makanan. :)

    ReplyDelete
  2. oh kakcik saya pernah pergi dulu2 la..sekarang takmo dah..

    ReplyDelete
  3. terus merembes air liur dgr air kedondong asam boi tu...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...