In

Polka Dot

dah lama tak memerasankan diri. hehe.
hasil hp samsung galaxy fahada
hasil SE aku. hahaha sonyericsson pun dah berkahir penggabungan diorang. aku jugak yang masih setia menggunakan hp ni. bagus maa..sudah 5 tahun
actually aku nak tunjukkan tudung syria berlabuci manik aku ni. hehe semalam aku menjahit semata-mata sebab nak cover jahitan bahagian muka yang dah menetas. well done kata kawan2 ofis. korang pulak apa kata?

macam lepas ni aku nak menjahit manik semula... rindu pulak...zaman2 menjahit manik ni.

Related Articles

5 comments:

  1. cantik wak...suka bebenar aku tengok ko hari ni (dalam gambo ni je tau, jgn tambah memerasan ko tu) hihihihi. rasanya aku ada banyak tudung yang dah tetas tu, apa kata aku pass dekat untuk ko jahit manik...bertambah aku memuji mu sayangggggggggggg

    ReplyDelete
  2. cantik...manis...tambah seri dgn tudung manik jahitan sndiri..bagus idea tu..mane tau leh buat bisnes sambilan ke...

    ReplyDelete
  3. oh dear all thanks for the compliments yeah

    ReplyDelete
  4. cantik..rajin jht manik yer..
    hai..singgah sini...
    Assalamualaikum

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...