Tuesday, May 22, 2012

Pedegg

tumit pecah2? ah biasalah perempuan. kadang2 aku jealous dengan lelaki, tumit diorang tak pecah-ini sebab diorang pakai stokin dan kasut penuh setiap kali pergi kerja. hm...aku perempuan kejap pakai setokin, kejap pakai kasut tutup, kejap wedges, kejap heels..paling lama pakai sandal atau Fipper. heheheh..

macam2 alat pengakis kulit kasar aku dah beli. malah alat rendam kaki elektrik pun aku ada. besen untuk rendam kaki pun ada. batu pumice pun ada. siap berus. cuma tinggal rajin+malas je.

in the end aku pergi beli benda alah ni sebab dah tengok kat advertising ntv7 malam2. hehehe. kuasa iklan sangat kuat kan. phew!!

RM14.90 melalui milkAdeal. dipos ke office aku. senang. malas nak ambil sendiri

Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. dah dapat outcomenya nanti review kan ek...
    tumit i pun pecah-pecah gak...
    sama cam u aaaa...
    dah mcm2 benda beli....

    ReplyDelete
  2. aku tak mengalami masalah ni dan tak pernah mencuba apa2 product untuk tumit kaki, cuma selalu amalkan merendam kaki dalam air suam bersama garam bukit setiap minggu.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.