In

Starbucks Frappucino Promo

kepada penggemar2 Starbucks, silala cuba minuman terbaru mereka sebelum 2 Jun 2012 ni. aku dah try perisa Mocha Frappucino. pergh...siap amik paling besar. ala2 tak sedar diri gitu. dari RM17, dapat half price campur tax kenalah RM9. syok.




sekarang Starbucks ada member card. walaupun aku suka minum air kat sini tapi aku tak bercadang nak ambil kad. 10 kali beli air dapat 1 minuman free tau.

Related Articles

2 comments:

  1. aku pantang ais lagi la nok...tunggu la tahun depan...geram nengok

    ReplyDelete
  2. member card tu dah lama ada cuma tak tau naper stop, sama jugak dengan Coffee Bean dan sewaktu dengannya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...