Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Thursday, February 1, 2018

Koleksi Ke-2 Solaris Pro Cera Cookware

Hari ni laki balik dengan senyum2. Walaupun hanya WP cuti tapi bos2 dia cuti gak..

Dia balik bawa satu periuk dari koleksi Solaris Pro Cera Cookware yang ditebus di Giant South City Plaza. Sambil2 dia beli bateri baru untuk S4 aku yang makin meruncing nyawanya.. kata dia periuk saiz 20 inci dah habis. Jadi dia beli apa yang ada. Kemudian mulalah dia fikir nak hunting for that size kat lain cawangan.

Model pegang periuk


So korang yang nak tebus kena cepat jugalah. Sebab kami pun tak sangka laku pulak periuk saiz tu. Baru plan nak beli satu satu je dulu. Sebab last day 7 Mac. Eh aku bukan buat iklan berbayar ye. Aku suka share apa yang bagus dengan korang yang suka periuk cam aku. Hehehe..

Next plan....hunting periuk kat Giant. Haha.

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments