Monday, February 26, 2018

Aqlan Early Birthday Celebrations

Lahir 5 Mac tapi tiba2 hari ni buat sambutan awal lak. Alasan dia sebab nanti opah dan atok dia tak datang dah next week. Minggu ni mereka ada sebab hadir kenduri kahwin, dan tahlil arwah.

Kek dibeli kat Komuji. Tapi yang pilih dan beli tu dua beradik tu lah. Aku duk rumah je tak ikut. Panas lit lit eii tak sanggup nak menambah muka yang dah sedia sunburn.
5 Mac baru 4 tahun.

Sambut kat meja makan rumah je. Belum buat apa2 backdrop. 







Kek sangat sedap. Adakah nanti 5 Mac akan ada celebration lagi? Hadiah pun mummy dan opah dia dah belikan. Tapi tak diberi. Selagi tak dipotong rambutnya yang asyik masuk dalam mata tu. Berjurai2.

Anis Azalea

Author & Editor

Ramai kenalan tapi seorang introvert. Bukan suka menyendiri tapi suka diberi ruang peribadi.

4 coment�rios:

  1. Happy birthday in advance Aqlan. Semoga membesar dengan sihat, cerdik lagi soleh...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Aqlan.
    Minggu depan sambut birthday lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak kan suka sambut Birthday. Berapa kali setahun pun takpe 😄

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

 
biz.