Saturday, February 24, 2018

Attend Wedding At The Roof Garden Hotel, Jelutong

Tak pernah dengar nama hotel ni. Ada anak sepupu laki kawen. Majlis ni belah pihak perempuan. Kami pergi awal sebab ada plan lain lepas ni.

Sampai2 je rupanya sama dengan rombongan ahli keluarga pengantin. Diorang pakai warna merah. Dah macam nak p raya CNY pulak. So kami pun masuk perlahan2 la. Dah masuk terus cari tempat duduk dan nak makan terus. Makanan bufet ada diluar dewan. So ada juga meja dan tempat duduk untuk makan. Tapi panas..baik duduk kat dalam. Walaupun aircond tak kuat mana..





Kami dapat oleh2 madu. Budak2 dapat gula2 kapas. Pastu kami terus menuju ke masjid Jelutong dan solat Zuhur. Kat situ ada wedding tengah berlangsung juga. Aku suka masjid ni, besar dan bersih. Aqlan jumpa kawan2 sebaya terus main aje.

Sebelum balik rumah kami pergi rumah contoh. Adik ipar nak tengok. Nak beli rumah katanya. Tapi kami tak amik gambar pun walaupun rumah tu dah dihias cantik. Tahlaaa...

Harganya...uish memang tak mampulah kita..kita kan surirumah je. Hehe...hahaha ok gelak jelah kan. Tapi teman tengok rumah pun syok sebab boleh feeling2 kejap.



Duduk kat "balkoni" rumah contoh.

0 coment�rios:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.