Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Sunday, February 11, 2018

Restoran Suraya Kg. Baru Dah Semakin Besar

Haha..mula2 gelak dah sebab nak cerita pasal restoran ni dah buat renovation..dah besar..kipas siling laju, lampu chandelier ko.. apa yang nak gelak ni sebab tak amik gambar pulak pasal new decoration after renovation. Tahu amik gambar makanan je. Satu lagi masa otw tu semua perut dah main lagu. Jadi bila sampai tu nak parking cepat je.

Yang bestnya parking yang biasa kat belakang tu dah ada pintu terus masuk restoran. Selalu kan kena jalan ke depan dan harungi becak. Hujan kan..banyak lopak. Masa sampai pun masih gerimis. Bahagia betul takyah bersesak sangat kat depan jalan Kg. Baru tu. Ikut belakang dari parking memang terbaik. Parking cam biasa RM5 gak..

Sayur kailan ikan masin amik 2 pinggan

Somtam, I tak makan u...

Telur dadar pun 2 bahagian ni

Tomyam ayam

Daging halia

Ikan bawal goreng kunyit

Termasuk 2 gelas mangga susu dan limau ais serta 4 nasi putih dan 1 nasi goreng cina kena RM77++.

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments