In

Ayam Penyet AP, Bandar Baru Ampang

kepenatan bermain2 dengan disc mencari frekuensi yang sesuai, kitorang pergi try makan tengahari di Ayam Penyet AP. itupun ke sana sebab nak rasa apa yang sedap sangat restoran ni sampai berbelas kali neena pergi. heheheh.
zcat's meal


aku minum air yang tak sedap...

aku makan ni aje


Related Articles

2 comments:

  1. aku suke...hari hari pun takpe tp pedas la..fuhh

    ReplyDelete
  2. tp ayam penyet area kl mahal kan sebab dia kire separate2.kat jb satu set trus kire.paling murah kat sini leh dpat rm5.90 :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...