In

Ubah XML Nuffnang Anda!

sudah ubah ke kawan2 blog sekelian? i sudah. baru je lepas. baru2 ni dapat email, internet lembab macam apa je..baik layan Dragon Ball Z:Kai. hahaha.

ok sekarang sudah. sila ubah XML Nuffnang anda. senang je, ikuti arahan di website Nuffnang.

setelah dah biasa tukar template dan bermain2 dengan XML dan html, aku rasa dah tak sesukar mula2 memasukkan iklan.

hehe. dan sebab aku tak rajin blogging akhir2 ni sebab aku hari2 layan kartun.

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...