In

The Loaf, GE Mall, Ampang

makan2 di The Loaf buat kali pertama amat mengujakan. sememangnya nak menunggu kawan2 yang datang...macam biasa aku juga orang yang first. walaupun yang first sepatutnya orang lain...tapi orang itu sudah bermasalah dengan tempat parking beliau. hehehehehe.
sememangnya aku pencinta brownie. jadi aku tak dapat menahan diri.

kopak RM21.50 untuk breakfast yang lazat. sememangnya pilihan jenis makanan yang bijak. tapi takde sofa. jadi duduk atas kerusi kayu je..next time ingat nak try kat Pavilion atau Bangsar.

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...