In

Hershey's (Her/She?)

hari ahad yang sibuk. ketika orang lain dah sibuk2 membeli-belah dan menghabiskan wang gaji mereka, aku cuma mampu belek2 je dulu tengok apa barang nak beli. in case nak datang lagi sekali next time, hehe.

jalan TAR

1 Utama




coklat hershey's ni memang sedap. dapatla 2 lepas bergambar dengan "coklat" tu tadi.

Related Articles

5 comments:

  1. mmg sedap coklat ni...sekali sekala layan mmg nikmat :)

    ReplyDelete
  2. persoalannya...adakah kamu memakan kedua2nya sekali. jawab jujur babe hihihi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...