In Online Shopping

Great Deal!

baru2 ni aje aku dah terjebak. dengan?


sudahnya hari2 aku nak tengok apa deal terbaik. dah beli 2 barang. tunggu nak redeem certificate je.

salahkan zcat, hahahaha. sebab dia asyik cerita beli barang secara online ni murah. jimat kos yang sangat banyak. contohnya bufet yang kami makan di Hotel Istana, Sports Eargear dan Nextbook.

happy. tapi...jangan rambang mata. percutian murah2 pun ada. tapi.. tempatnya bukan main kelas.

Related Articles

4 comments:

  1. slalu dgr n terpandang iklan2 make a deal ni.mmg nampak cam murah.ratu lum sempat cuba lagi.satu hari nanti nak jugak test... :)

    ReplyDelete
  2. aku suka tp tu la kadang offer tu time takde duit ngeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. huhuhuuh..brg-brg oferr gegila..tp syg dalam akaun kurang uwang untuk sopIng sakan..hhahahaha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...