Sunday, April 8, 2012

Soalan Basa-Basi

Contoh Situasi 
  1. hujan turun; hujan ke?
  2. tengah makan; makan ke?
  3. sibuk bekerja; banyak ke kerja?

entahla. soalan2 ni memang aku tak suka nak jawab. apa masalah orang yang bertanya ni??????????

in the end aku ignore je orang2 yang bertanya macam ni. sebab kalau aku menjawab dan mengiyakan apa yang ditanya..aku jawab dengan hati yang panas. aku malas nak layan. sudahnya aku kena cop sebagai?
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. rileks la beb..angguk angguk geleng geleng sudehh..jangan emo sgt..cool..hehehe ....peace

    ReplyDelete
  2. mgkin saje kot nk borak2..kdg2 sy pun ,cm tu jgk tanya solaan tu.heeeee

    ReplyDelete
  3. dah tau.lagik tanya kan.... JELING TAJAM skit kat org yg betanya tuh ..hehehehehhe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.