In

Addicted To Nescafe

nescafe minuman biasa keluarga aku. sejak kecik aku tengok mak mesti beli nescafe. sepanjang hidup aku sampai hari ni bemacam2 packaging nescafe di jual.

bermula dengan nescafe classic, arabica, gold, gold decaf dan sekarang ialah alta rica!

satu pagi tanpa nescafe, lemah je aku kat ofis. hehehe. minum nescafe ni macam mengejut aku dari tidur la..hehe


Related Articles

4 comments:

  1. aku lak addicted milo dan horlicks..cant live without this 2 drinks

    ReplyDelete
  2. aku memang pencinta nescafe tegar...dulu kini selamanya

    ReplyDelete
  3. ALTA RICA sedap tak sis??? kalau yang GOLD tuh memang tak nafi.... sedappp

    ReplyDelete
  4. alta rica lagi sedap dari gold la. harga pun RM3 mahal.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...