Tuesday, February 4, 2014

Makan Bersama2

Mak mertua dan pak mertua sampai dari Ipoh hari ni. Untuk rawatan susulan di klinik Putrajaya esoknya.

Malam kami berjumpa di KL Sentral. Selepas maghrib kami makan di Chicken Rice Shop. Sambil tunggu makanan sampai, mama keluarkan buah rambutan yang dibawa dari Ipoh. Kami pun ngadap..

Satu gambar pun tak ambil. Makan macam lapar sungguh. Lepas tu mulalah nak ke toilet. Masuk toilet berbayar. Sebab yang tak berbayar memang rasa azab.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.