In

Emergency Leave

Ah sudah EL pula hari ni sebab aku rasa tak sihat. Zcat cakap takyah ambil mc la.. dia pun pergi jumpa doktor dia kat Bandar Tasik Selatan tinggalkan aku sorang2.

Duduk rumah nak terbaring je tak boleh jadi juga. Ada jelah kerja rumah nak buat yang mampu. Basuh kain lipat kain itu jelah. Lunch makan di Asia Taste kat Axis Atrium sedap sebab dimasak panas2. Erm beranganla nak masak style macam tu untuk Zcat satu hari nanti.

Malam makan bua-buahan je. Kenyang. Lepas tu ngadap toilet ajelah...huhu

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...