Monday, February 17, 2014

Tertangguh

Lama dah tak jumpa mak. Selalu mak panggil datang makan time tak kena. Hari ni gagahkan juga walaupun pening kepala dah separuh hari.

Mak jamu nasi lemak dengan sambal udang. Lepas tu aku terus tidur tak mampu dah tanggung azab.

Lepas isyak balik mak tak lupa bagi buah tangan. Aku bawa par tingkat mak dan setokin lutut. Tinggal tak sempat belikan kurma je.

Aku ni dah kira menunggu hari je. Penat ya sangat. Apa pun baby aktif macam biasa. Hai anak nanti dah keluar ke dunia tak boleh masuk dalam perut dah..

Penatnya kerja hari ni. Letih dengan orang yang macam tak faham aku ni tak larat berfikir panjang dah. ..

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.