In

Fabulous Mom - Survey Je Dulu

Ahad dengan lenggang kangkong kami pergi Tesco Puchong nak cari minyak baby seperti yang tertera dalam majalah PaMa bulan Februari.  Puasla pusing tak jumpa2. Last2 masuk Tesco beli lagi barang keperluan baby. Ok dah hampir complete.

Lepas tu ke Fabulous Mom berhadapan dengan IOI Business Park. Kena masuk sebelah IOI Mall la. Puas pusing sekali depan mata je. Di atas bengkel yang bertanda iklan Wiltek.

Sale ada sehingga 50%. Aku beli sehelai nursing shirt yang cantik. 20% off. Jadilah. Nak beli stroller masih lagi berkira.  Sale sehingga 9 February. Tapi ikut majalah sehingga 28 February. Tahla.

Pastu Zcat nampak Moses hanging basket cam berkenan. Tapi kaki dia tak jual. Alah nak kena tempah ke...

Bantal nursing isi tak best. Kena pergi Little Dje gak. Kekabu.

Malam pulak pergi Giant. Tapi kat sini tak beli barang baby.  Ingat nak beli hanging dryer je. Tapi hold la dulu.  Pastu nampak rak2 untuk dapur. Dah keje kami jadi mencanak harga je..aii macam2 nak kena beli...

Related Articles

2 comments:

  1. Beb. Ko kan check up kat az zahra kan. Blakang deret az zahra de kedai mums dream. Byk baju nursing. Pas tu depan skit de al-ikhsan. Sederet al-ikhsan de kedai baby manjaku. Pas tu depan skit, sbelah tuti fruti de kedai baby gak.

    ReplyDelete
  2. Tpi kan beb.. Aku kureng baju nursing kt situ sbb x cantik. Aku slalu g amcorp mall, tngkt 2 tak silap aku. Kedai nama aqeela. Situ segala bagai baju nursing ada smpi pening nk pilih. Even sblum kawin pun aku bli kt situ, sbb cotton n selesa pakai. Kelakar kan..hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...