In

Majalah Pa&Ma

Sejak dah besar perut ni baru terhegeh2 cari bahan bacaan dengan kehamilan, anak dan yang berkaitan.

Baca kat website kecik je rasa kalau dari screen handphone. Kalau beli majalah boleh belek banyak kali. Tak perlu risau kepanasan handphone akibat terlalu lama online.

Selalu jadi rujukan ialah kedai yang jual barangan bayi. Tengok diskaun best je pergi terjah.

Teringat lak dulu2 masa nak kahwin tiap2 bulan beli majalah Pengantin. Buat hantaran gubahan sendiri. Dah habis majlis kahwin semua majalah dah tak ambil peduli. Hehe.

Related Articles

3 comments:

  1. majalah paberet utk bakal ibu dan juga ibu2....

    ReplyDelete
  2. Aku feberet mami & baby lg byk info..pa ma ni byk 8klan

    ReplyDelete
  3. boleh jadi senasib jugak dengan majalah perantin tu nanti :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...