In

Makan-makan Selagi Boleh

Kalau ikut hari cadangan doc untuk sku dipaksa bersalin adalah seminggu je lagi. Tapi kalau Allah dah tentukan lebih awal bagus juga. Hehe.

Hari ahad masih di Ampang. Sarapan pagi di Kedai Mak Jah kat Ampang Jaya. Boleh pula order sekeping je roti canai. Itupun atas ihsan aku pregnant. Kalau tak semua dah ditempah. Maka pekerja yang baik hati buatkan juga sekeping untuk aku. Alhamdulillah.

Lepas tu aku mengemas beg la. Katanya nak berpantang di Puchong. Aduh banyak pula mak nenek nak kena angkut. Lepas penat tidur kejap pastu pergi makan di Dapur Penyet. Tak kuasa nak pergi jauh2. Senang kat area Bandar Baru Ampang banyak kedai makan sedap. Yang penting ber-aircond.

Lepas isyak baru balik Puchong. Terus ajak Jija pergi dinner sekali. Nak ke Chillis macam tak sempat dah jam 9:40pm walau kitchen closed jam 10:45pm.

Sudahnya ke Murni Bukit Jalil lagi. Layan walaupun fish and chips potongla malam tu. Tak habis makan. Zcat tolong habiskan.


Makanan semalam di Bandar Baru Bangi lebih menarik. Lupa pula nama kedainya.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...