In

Tukar Kad Ahli Watsons

Dah tukar kad ahli Watsons yang baru? Aku dah. Bayar RM6 je. Kemudian akan diberi kad baru yang juga ada kemudahan untuk menggunakan touch n go. Tapi jangan lupa activate kan dulu sebelum guna.

Aku sendiri belum aktifkan touch n go tu. Sebab aku masih ada kad touch n go yang lama. Nak buat pengaktifan pun nak kena baca betul2. Kang hilang balance duit dalam kad lama rugi juga.

Yang aku dah aktifkan cuma kad Watsons dan balance point dah selamat dipindahkan.

Selamat menukar kad baru. Ada point tambahan 2x ganda sekiranya membeli barangan jenama Watsons itu sendiri.

Yang penting kad baru lebih fresh dan cantik!


Related Articles

2 comments:

  1. belum tukar lagi, sekarang gigih menggumpul stem dekat guardian :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...