In

21 Muharam 1437H - Suka Sangat Makan Sukiya Di Alamanda

Kami memang penggemar makanan di Sukiya. First makan di 1 Mont Kiara. Berkali-kali juga makan di sana. Tapi sejak pindah Puchong, Putrajaya agak dekat sikitlah berbanding semasa tinggal di Ampang.

Sukiya Alamanda tak ramai orang. Especially hari2 biasa. Jadi kalau tiba2 ada panggilan pulau tu terus shoot je ke sana. Kami suka meja nombor 6 sebab sejuk. Tapi kali ni iaitu kali ke 2 kami ke sana dapat meja lain.

Kali ni makan sayuran dan makanan rebus lain ambil sekali je. Slice of lamb, beef and chicken kami ambil total 13. Aiskrim makan 3 kali. Best..dah makan dalam mangkuk aiskrim last sebelum balik pulun dalam kon wafer pulak. Hahahahaha.







Ni untuk Aqlan tapi dia tak suka green tea. Dia nak coklat saja.

Memang aku bias sikit. Sebab yang buat ni student UKM. Sebelah Mahsa aku tanak ambik gambar. Hahaha.


Related Articles

3 comments:

  1. ooh dulu mak dok kat ampang area mana tuuu ., hehe2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kampung Baru Ampang. Seorang Melayu di kelilingi oleh jiran2 Cina.

      Delete
    2. sbb tu skrg nih, harga rumah kat ampang pon dh mencanak2 berjuta2 lemon harganya mak kannn ;p

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...