Wednesday, November 25, 2015

13 Safar 1437H - Ada Vertigo?

Sakit telinga ni sejak Ahad lepas. Kalau dah sakit memang nak baring je. Especially kalau pening sampai kepala migrain. Dok menahan je ingat biasa2 je tapi sampai ke hari ni masih ada . Hurmmmm jom pergi klinik kata husband. Baik sebelum jumpa doktor kita bersihkan telinga dulu.

Cek telinga kanan. Takde infection pun. Kemudian doktor kata mungkin Vertigo. Iaitu sejenis penyakit yang meyebabkan diri kau rasa bergoyang. Aku diminta berdiri. Rapatkan kaki dan tutup mata...serta merta aku bergoyang. Haaa.

Kalau sekali sekala tak apa katanya. Perempuan biasa kena. Kalau kerap sangat better buat scan. Krik krik..



Ok lepas ambil ubat balik kita berehat.. Memang taklah memandangkan cuaca panas baik aku cuci baju 2 round. Jam 5 dah mendung semula. Hujan setiap hari kan. Lebat atau tidak. Tapi hari ni siap guruh. Ermmm layan telinga berdenyut atas katil la. Husband pun MC. Tak sembuh2 sakit sejak minggu lepas.

Kifarah dosa.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. en asben lamanyer demam ., denggi ke ape., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demamnya bukan panas tak boleh bangun. Tapi antibiotiknya tak power. So jumpa doktor lain diber antibiotik lagi power apapun Allah jua yang sembuhkan.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.