In

Our Choice of Chinese Food

suka masakan Cina? aku suka sejak 1st time makan di KLCC dulu. hari2 aku nak makan, kat area Warung je..sekarang dah jadi RASA Food Court. aku suka cara sayur2 di masakla..aish teringat2 pula kesedapan di bulan puasa ni.

last time masa makan bubur nasi ayam di Uncle's Lim di 1 Utama, nikmatnya. (tapi tak senikmat bubur nasi mak aku la...) ini makanan2 yang dikudap di waktu lunch.

ada tersorok telur separuh masak. kacau2 kalau jadilah kuning cair bubur ni. tambah pepper & kicap cair...yummeh

karipap favorite zcat

3 layer tea & lemon honey


otak2. sedaps

malam pulak ke Restoran Haji Shahrin Low kat Bukit Antarabangsa.

nasi daging itik

udang nestum paling sedap. daun kari tu menambah rasa yang hebatt

bihun kicap..oooo miss bihun kicap Coffee Box

tembikai longan & barli

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...