In

Chawan, Publika, Hartamas.

satu hari berjalan2 ke Publika setelah ambil bib Standard Chartered Marathon di Dataran Merdeka. (cerita lama lagi...23 June 2012). Dulu2 ke area ni tengok je bilalah nak siap...dah siap..mari kita jenjalan. tapi tak dapat buat mallhoping ssepenuhnya sebab masih banyak kedai belum dibuka. jadi next time je cerita..hihi..

so berbalik pada Chawan, zcat gemar sungguh dengan nasi lemak Chawan. memang ada banyak kedai makanan. terpusing2 juga cari. puas ke hulur ke hilir mengukur Publika. nah sini petanya.

zcat choice. nasi dan asam pedas ikan tenggiri. tapi dari gaya ikan tu aku tengok pun dah macam tak segar. sekali dia dah makan pun cakap erm.....dah jangan nak offer aku makanan tak sedap.....nanti aku yang banyak komen pulak

ayam goreng berempah rentung. aku suka Killiney lagila..

teh ais nasibla sedap. tapi still tak boleh melawan Melaka Corner.
aku rasa aku suka Chawan kat Bangsar lagila...

Related Articles

6 comments:

  1. nasi lemak chawan bangsar mmg best...aku tak pernah jejak lagi publika ni..

    ReplyDelete
  2. aritu round2 dlm kete jer kat area publika nie...
    lom pernah jalan2 kat situ...
    lepas posa nanti leh gi round2...

    ReplyDelete
  3. Chawan aku biasa pegi yang dekat Kota Damansara...so far tak cuba lagi nasi lemaknya, kalau best next time aku nak cuba jugak

    ReplyDelete
  4. First time dengar pasal Chawan ni. Padahal adik ada keja kat Publika. The Bees.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...