In

Ucapan Selamat Hari Raya

ucapan awal. selamat hari raya. kepada semua pembaca blog ini yang kadang rajin kadang malas nak buat entry, kadang share macam2 kadang rahsiakan untuk jaga hati sendiri. hehehe.

esok, aku akan balik kampung. hari khamis nak membeli-belah di pasar untuk menyediakan juadah di pagi raya. tak tahu berapa orang akan balik. jadi aku macam biasa kena masak 1 kilogram daging kerutup. tu je pun hidangan raya paling aku pandai masak. kalau adik aku balik cepat bolehlah menganyam ketupat..hehehe..feeling weii...dulu2 masak dalam tin biskut besar menggunakan kayu api..habis ketupat bau asap kayu-kayan..

ok dah terlebih memori pulak.

maafkan dosa2 saya..maybe ada gaya penulisan yg sangat direct. kadang2 cakap berkias orang tak faham. kan.

bawak keta hati2..kalau rasa perlu servis...sila buat ya. alhamdulillah esok rabu, mesti jalan tak jam lagi. hehe

Related Articles

7 comments:

  1. Selamat Hari Raya from your blog's silent reader..
    have a safe journey back home :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya. and thanks for reading my kerapu-kerapu blog. hehe

      Delete
  2. selamat hari raya beb...awal cuti...tahun ni tak sempat jumpa ko nak bermaafan laga pipi..hope lepas raya kita jumpa eh....ko bzz sokmo nak kawen kan...kesempatan ni aku minta maaf atas keterlanjuran sepanjang mengenali...maaf zahir batin..drive carefully ..ko tu darah manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya, maaf bebanyak juga. sejak ko dah beranak ni, memang payah nau nak jumpa kans..

      Delete
    2. payah la sikit nak kena bawak "handbag" kannn...akut ak onfiden keluar berdua je ngan anak...eh aku terrrrr jumpa ann hari ahad hehehe...terus la bersalaman raya..

      Delete
  3. Selamat Hari Raya
    acu pun minta maaf juga ye :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...