In

Sahur Di Concorde Hotel

malam Sabtu lepas. takde niat pun nak pergi. orang ajak sahur, aku ikut je. mana tempat yang sejuk2 aku ok. last2 ke Concorde. okaylah nasib pakai baju 2 lapis.

buffet sahur menu utama adalah steamboat. lepas dah belek2 apa makanan barulah order dan duduk. aku terus pergi grab nasi beriyani & teh tarik.

masa aku balik ke meja, ada penyanyi berkumpulan sedang menyanyi untuk meja sebelah. erk..okay. lepas tu datang ke meja kitorang pulak. zcat terus mintak lagu apa tah..aku pun dah tak ingat. tapi macam Mexican takpun Spanish.




ini orang pilih lagu mesti sebab teringat masa dia buat business trip kat luar negara dulu. orang sebelah kanan kami mereka bisu/pekak jadi mereka tak pilih lagu. anyway pasangan yang handsome & beautiful.





suka makan dessert je




sedap bebeno sagu ni

sebenarnya banyak lagi makanan tak diambil gambar. nasibla guna hp masing2. hahaha..haruslah kurang cantik..

ok aku bayar 45 sen jek...zcat bayar RM111.00. kalau siapa2 nak sahur. time nya dari jam 11 malam sehingga 4 pagi. aku minum bercawan2 teh tarik. esoknya tidur tak sedar diri sesudah subuh.

Related Articles

5 comments:

  1. Best gak kan sekali sekala bersahur kat luar, terutama kat hotel. Cuma kadang-kadang nak bangun bersiap tu yg malas...

    ReplyDelete
  2. teringat pulak aku satu ketika sahur kita di PJ Hilton ...owhh

    ReplyDelete
  3. mimy, aku tak pergi PJ Hilton tu..okey....

    ReplyDelete
  4. selalu org gi buka poasa kt hotel kan
    ni kelasss ko sahur kt hotel
    hehee
    menariks gak

    ReplyDelete
  5. jangan lepas tu terus masuk Hardrock sudahlah, eh dah tutup kot masa tu hihihi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...