In

Royel Closing Sale Up To 80%!

Royel di Ampang Point akan ditutup. Department Stores actually dah tak dibuka kepada public, jadi jualan dilakukan di Ground Floor di belakang Focus Point Promotion di tengah2 complex. 

jualan aku confuse tamat pada 26 atau 29 August ni. jadi untuk mengelakkan sesalan, aku pun shopping la jugak. hehehe.

barang jualan ialah langsir, cadar, bantal, comforter dsb. aku rembat bantal je. sebab tengah murah, baik GRAB! (get ridiculous at bulls-eyes). haha

bantal ni harga dibeli RM79. 2 biji kenalah RM158. jimat..jimat...harga sebenar sebiji RM168

membeli bantal dengan harapan tidur nyenyak dn tak sakit lahir esoknya

bentuk berbeza, kesannya mungkin sama. patut try tak terus malam ni..baru je beli tadi.

Related Articles

4 comments:

  1. Mahalnya. Tak mampu kakcik nak beli...

    ReplyDelete
  2. demi kesihatan kakcik, semalam dah test guna, lena sedap jek..

    ReplyDelete
  3. aku au ada jualan royel norman bgtau..ada lagi tak nak serbu...bantal mahal aku beli utnuk Fayel je...RM89 sebiji...aku nya hmmmmmmmmm....RM10 jusco hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. smlm br pergi jusco renew kad. terus buat 3 tahun tapi tak shopping apa pun

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...