In

Tony Roma's at Pavillion

31 Aug lepas me and my BFF's except Mimy~dia kena teman mak dia shopping & lagi2 pulak eksyen dpt mkn free kat POGH...(mula2 jeles pastu dpt tahu rupanya anjuran MLM~hahahahaha) berdating lagi...kali ni kitorg nak jumpa dekat Carrefour Wangsa Maju. Sebab utama aku nak beli baju raya..kerna 3 helai baju yg ditempah siap aku dah siap pakai..so kira dah basi dimata kawan2..ceh...family aku bukan tgk lagipun aku pakai. ade diorg kisah ke dgn baju raya aku dah basi ke belum....? raya of coz dgn family kat kg...

last week before kan balik kg, mak aku siap bagi duit suruh beli baju, kasut raya..aku la anak dara yg ngengade...dah bekerja masih dpt duit raya..eh duit saku...

punyalah lama tgu Reen...sah dia tido bgn lambat..semalam masa kat Cosy kemain bebel dan ingatkan aku dan Ann bgn awal..sekali dia sampai dah nak jam 1ptg. aku lak dah pusing GF Carrefour habis nak masuk 2x. aku nampak baju cotton je yg menawan skrg ni.....belek2 bykla pulak cetakan yg sama..alamak takde identity la mcm ni...

sekali sampai dkt satu booth dpn Delifrance, aku dan Ann terus tersangkut2 berjam2 kat situ. nak tunggu Reen lama sangat, last2 aku try bajula..cotton gak...Zaida's Collection. mula2 adik tu kasi aku try 36, sangkut nok takle zip...hahahah..lepas tu 38..dpt zip tp bila duduk mcm sesak napas je...last2 amik 40..kau..dah besar la aku..wawawawawa...baju yg aku kenan takde size..last2 aku amikla baju kurung pahang dgn batu2 manik semua...aku puas hati beb...tapi takdela aku nak tepek baju tu kat sini, kang basi lagi..kang ngengader nak beli baju baru lagi..kopak mak..eh aku la kopak...ingat mak nak cover lagi ke?

elok je aku dah siap try, reen pun dtg aku pun tunjukla kat dia chantek tak? dia ni kan pengkomen tegar..bab2 appearance dia ni mmg lawa la..jadi aku suka la mintak pendapat dia...sib la dia suka..ko tak suke? aku kena kisah? hahahaha..

lepastu kitorg terus ke Lot10, Sg Wang & Pavillion. harapan sungguh nak dptkan gambar2 dr kamera Reen..mmg tak dpt!...jadi takdela pics nak di share kat sini....

last sekali kitorg nampak Tony Roma's Restaurant terus book nak makan buka nanti..senang pun senang dkt dgn surau.dah sila layan gambar dr HP Sony aku yg byk berjasa ni...2mp jek weh..
Reen tgh belek menu
50% off tu utk harga air yg di order bila amik set seafood
tmpt duduk aku tak best ok..
ni makanan aku la..nak sgt try kan.Salmon & Shrimp RM42.90.kenyang, besar pinggannyer..
ni cik Ann chicken Mojo RM31.90
Reen suka Tennessee steak RM58.90
aiskrim ni mencair~diorg ni tak sabar2 hantar banana foster dessert, RM6.90

apa yg best kat sini kan, hari tulah kitorg dpt pelayan yg sudi melayan karenah..lagila Reen ni byk gak cengkadak dia..refill air coke free pastu lemon nak lebih2..over kan..masa dah habis makan diorg kasi warm tissue, mentos sebiji kasi hilang bau mulut dan pencungkil gigi..
dah habis makan, sila balik. ingat nak lepak mengeteh kat Cosy Place, tapi semua dah tak larat.kaki pancit ok..letih.

sori Ann aku tak amik muka ko guna HP..sila letak muka sendiri kat blog sendiri..marah Reen lepas raya je..dia dah balik KG..hihihi

Related Articles

2 comments:

  1. reen lambat..isk isk..apa daaaa..haha...aku tak join leeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...