Tuesday, September 28, 2010

Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. betul jgk tu..

    bg sy love lagi pnting kot..love tu terbit dari hati..itu yg sy rase...

    ReplyDelete
  2. faryn; i love u 2...hehehe

    hanim; love nak terbit tu bkn senang...nak habaq mai kat org yg berkenaan pun bukan senang...gundah gulana jiwa nanti bila tak ckp..

    ReplyDelete
  3. aku jenis yg malu nak berterus-terang pasal perasaan even aku syg kat org tu...sbb bg aku kalau kita syg kat seseorang, yg pling pnting ialah cara kita layan dia, bkn sekadar kata2 i luv u sbb benggali jual kapet tu pun pandai ckp i luv u.. hiks!!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.