In

Pizza Hut - BBA

baik je migraine terus nak pergi shopping groceries utk my mom..takdela nanti kelam kabut nak beli brg2 nak masak rendang la, kerutup la..mcm2la..yg mak tak suruh beli pun memandai aku beli sbb nanti dah ramai2 balik mesti tak cukup brg2 kan...kakak2 & abg2 sekelian tu ramai gak keturunan diorg tu..hehe..aku jek takde keturunan lagi..kertu adala...

so aku ajak zuriati teman aku pergi beli..haha suke2 je..jadik kitorg pergi Carrefour Ampang je..pas dah habis tu aku pergi Param area rumah dia..beli nasik lemak singgit..sedap ko..masa buka pose tu siap dia ckp nak pergi jumpa pakck tu balik nak banjer kwn2 opis mkn..tp sebungkus tak ckp kot...hehehe...

lepas tu aku pergi Pizza Hut branch BBA. kecik je..meh2 tgk suasana dlm dia..
comel2 je kerusi nya..santai abisss
bar stool pun ade..kalau dtg dgn kawan tak bestla lepak situ
org tak ramai, siap nak order boleh duduk2 lagi
kembar dia nak ikut tapi aku tak kasi..hahahaha
mintak orange dpt apple, nasibla sedaps
ayam dgn bbq sauce
aku mkn 3..
pizza aku mintak super supreme yg dtg island supreme..zuriati tak mintak la tu....aku mkn 2 keping jek.amik meatball tamo chicken ball.sedapla..tp bukan super delicious.
yg paling seronok tentulah kawan aku ni...
1st & last..lepas ni amik jenis lainla pulak..

Related Articles

7 comments:

  1. wa..pizza..xrase lagi pizza meatball tu lagi...

    ReplyDelete
  2. pizza ko ni buat aku lupa diri la..jap gi nk beli delivery la

    ReplyDelete
  3. bess jugak sekali sekala berbuka fast food hehe

    ReplyDelete
  4. tiba2 teringin lak nak mkn spageti meatball kat piza..huhu..

    ReplyDelete
  5. 1st and last...cam tak best jer bunyinyeee

    ReplyDelete
  6. cis..walaupun gigi sakit..aku nak pi makan pizza la..ahahaha

    ReplyDelete
  7. hanim; sila makan..sedapla sebenarnya..meatball dia mabeles

    mimy; pergi belila..

    posh; sekali sekala je..tu pun i pergi lepas solat magrib sebab tmpt ni mane de surau

    MDT; silaaaaaaaaa

    Ann; ko amik super supreme wak..aku tak suka tang island supreme tu sebab benci mkn nenas atas pizza la...

    faryn; ko mmg degil..sila makan...hahahaha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...