In

Cosy Place, AGAIN!


dek kerana best sgt mkn buffet kat Cosy Place last time, kali ni bila reunion dgn kwn2 ex-volunteer Petrosains, aku pun suggest tempat ni kat diorg..tak pepasal aku kena arrange..nasib senang je nak ingat tmpt ni nak pergi balik.

booking utk 5 org termasuk aku. so kengkawan lama aku ni super excited plak nak pergi setelah aku suruh diorg baca blog aku pasal tempat ni...aku risau gak memula diorg ni..ada la yg kata mahal la. ada tak kisah..ada yg suruh aku buat keputusan nak pergi manala...hehe..

haa aku baru je tahu, bila dah book tu jgn tak jadi dtg pulak..sebab nanti tak pepasal yg sorg tak dtg tu kita tetap kena byr utk dia..alasan chef dah masak makanan utk sekian2 jumlah pelanggan..tapi boleh call balik in-case sebelum jam 5 ptg..oklah..

aku sampai cepat jugak..tapi jem kat flamingo tu sape2 dok Ampang mesti tahu..mcm gampang kan..jem teruk..kat situ je dah nak dkt stgh jam..mau bunyi brek aku~panas. kawan2 aku lak naik satu kereta..diorg pun lagi dasyat nak harung jem kat Tun razak, Klcc semua..haha..sib la korg....
 Ashraff Rahman~TQ for pay my bills..hehe
 Mohd Hafeez ~ TQ for all pics curik dr FB ko..harapanla kalau nak amik dr flickr Ash
Khairul Affizzal~dia la yg bertanggungjawab bawak aku masuk keje kat Petrosains..haha teringat citer thn 2001
Azura~isteri Kat~kena usha masa volunteer training lagi~dah jodoh kan..
anis, yaya, kat, apis & ash
mlm tu teruk aku kena bahan bila duduk atas kerusi ni..
tp walau kena bahan, korg tetap nak amik gambar aku..rindu ker? hahaha



Related Articles

10 comments:

  1. haha! gamba last tu tak leh tahan gelak :p

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya berbuka posa ramai2...next year buka posa ngan aku lak beb

    ReplyDelete
  3. mr noble; gelakla..aksi titibe yaya punya idea

    purple; boleh beb...no hal punya..demi kau..hehe

    ReplyDelete
  4. eleh ckp tanak amik, amik gak gambar from flickr bdk comey tu.. hahaha..
    oh btw, hi kwn2 anis.. saya ash.. heeeee...

    ReplyDelete
  5. yelah..sofa tu same dgn baju ko..hehe!

    tp best bila bergathering2 walaupun tak ramai :)

    ReplyDelete
  6. haha..tulah bahan diorg mlm tu..tp abaikan jek..mulut memasing mmg laser n direct..

    gathering ramai2 sgt ada yg tak terlayan, krg kecik ati pulak...apapun mmg best..

    ReplyDelete
  7. ehem ehem..ada apa2 ke ngan ash...jgn marah saje gurau yer..cntik eri chan ..suka tgk..

    ReplyDelete
  8. weh ko gi sekali lagi akak peramah tu tak pasan ko ke?? hihi...

    ReplyDelete
  9. mmg bessla tempat ni harus terai ni..suker pose last tu kiut ajer hehe

    ReplyDelete
  10. nok...lepas raya kita try menu lain plak nak tak?!!!aku tetap tingat hot choc

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...