Wednesday, September 22, 2010

Pavillion, Sg Wang & Lot 10

Jalan....jalan-jalan cari makan..
Jalan....jalan-jalan cari barang..
Jalan....jalan-jalan dengan kawan....

oh citer dah basi sikit..tp sebab baru je dpt gambar dr tuan punya kamera kawan aku si Reen tu..haa barulah boleh wat citer bergambo..citer takde gambo ni aku kureng sikit..kalau korg ada baca citer buke pose kat tony's roma..ha ni lah aktiviti lain yg kitorg buat pada hari itu...

3 org gedik mcm biasa dpn kamera..titiber baju aku same biru dgn reen..ann maintain merah nyah...
titiber sekali lagi baju aku brand sama dgn reen..ahahahaah cuma aku light blue dia blue jek..eh blue??? eh...
jom2 masuk Pavi...masa ni mood raya..hari Kebangsaan 31 aug lepas..
suke lak aku tgk combination color ni..biru dgn gold..ahaahaha...
ok nak gerak ke Sg Wang..pastikan aliran wang terjaga disana ya...
kitorg tersengih, yg mamat blkg tu enterframe sekali aku tak fhmla jugak...masa ni dah masuk Sg Wang
kat Tony's Roma..cian aku tukar tempat jap nak amik gamba dgn background lawa...
ulang tayang makanan

pastu kitorg balik ke lot 10...sebab parking kat sana murah je..kira sekali masuk punya caj...hehe..aku tak bayo parking, sebab kali ni aku yg bwk keta..so 2 org BFF aku la bayo...pastu kitorg nampak National geographic punya femes frame nie...harus berjimba...opps Mimy ratu berpotogediks takde..dia kan pergi buka pose kat hotel kuda nun....
 beranganla nak pergi tempat2 ni...aksi lebih jelah....

Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. baik aku pegi ngan korang dr dengar hotel kuda nya lalak...klu aku pegi mesti muka ada..huwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. kesian ko mimy..next perjumpaan kita pergi berempat eh...ke? rumah reen jadi tmpt jumpa..dia kan nak wat besday party adam..

    ReplyDelete
  3. bessnyer korang dpt berjimba cam ni...lagi bess satu kepala...hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.