In

Apakah kebosanan melanda?

dah ade blog, nak wat citer kesah memacam..karangan pjg pendek bagai semua nak type, nak share nak private boleh tukar kat setting sukati..pastu letak follower box nak tgk ade ke follow...ade rupenye...pastu letak lak nuffnang ads..leh ke generate income, maklumle citer takdela menarik sgt pun..merepek2 adala...eh eh ada gak..sikit jek..tak penahla dpt cek..hahah tah tahun brp baru dapat..ahahahaha...

pastu stat gile amik gamba makanan semua gamba nak letak..yg menarik, yg dah tinggal tulang,..pinggan kosong pun nak letak jugak...pastu bila jumpa readers kat luar, diorg ckp asyik kasik org leleh air liur jek..hahah..pastu melancong melencong semua nak letak..berjimba, berdating dgn BF la GF la semua nak boh...semua nak habaq ..

wei wei adik ckp satu dunia baca tau..pastu ok..ok...jgn lebih2 letak muka sendiri..eh2 maksudnya jgn letakla pic yg tunjukkan aurat...kan dosa nanti...10 org tgk..camna....pastu kwn2 ckp jgn letak plat kereta...ya ya...no rumah pun jgn letak apatah lagi no henpon...pekerjaan pun jgn letak direct sgt..tulis kira2 dahla...hehehe..

migrain datang bila berfikir banyak sangat...akhir2 ni asyik dtg je...apakah kebosanan melanda? apakah yg difikirkan sgt? perlu ada anjakan paradigma...

Related Articles

6 comments:

  1. camni la beb....kalau semua tak leh letak ko private je la..hehe..dulu aku sensitip la bab2 tu semua..tapi bila fikir balik..ini blog aku nyaahhh.tak de paksaann dalm membaca..rasa tak suka..tak best bosan..sila la baca blog lain...tima kasih

    ReplyDelete
  2. terpulang pada individu mcm mane nak buat dalam blog tu...lain blog lain gayanya.
    ko buat ikut cara yang ko suka dan ko rasa patut2 jer. keterbukaan pun tak digalakkan jugak, takut ada masalah belakang hari...so make our own choise.

    ReplyDelete
  3. haahlah eri chan betul kata kwn2 awk tu...blog kita, kita punya hak nk buat mcm mana sekali pun..xyahlah nk risau apa org kata..

    ReplyDelete
  4. kalu heboh nak jaga hati org payah...kalau aku hader aku kesah...suka tngk tak suker blah....ramai lagi yang suker...hehe

    ReplyDelete
  5. lek2 kak. byk bende dlm kepala ye? cuba tarik nafas panjang2 & bertenang jap :D

    ReplyDelete
  6. TQ uolls..i kan mmg suka merepek di blog..sebab blog dah mcm diary..cuma i tak suka karang style diary....tulis direct dr isi hati..tp betul ada perkara lgsg tak boleh luahkan disini..utk menghormati pihak2 berwajib~kira direct person la...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...