In

Hadiah Hari Raya

actually aku dah lama dpt info yg aku ni akan dpt cenderahati dari.....masa tu aku dah nak balik kg esoknya..aku pun tak dan la nak mintak tolong saper2 amikkan on behalf..aku pun taktau dpt apa..titiber tengari tadi aku dpt satu sampul surat besar punya..lagi berat punya..kena angkat guna dua tgn...
ko kalau telek betul2 ko tgk dia tulis per atas envelope gedabak ni...
sekali aku kuarkan...Al-Quran
hehe Puan Anis..hehehe..apakah....
ni baru kotak je..
spk ni ex-tenant kat salah satu property yg aku kena jaga akaun dia..
ok mari buka kotak, baru nampak Al-Quran warna hijau
lepas tu ada kad waranti lagi..
pen digital utk mendengar bacaan Al-Quran sekiranya pasang earfon..aku nak test guna la...aku baca Al-Quran manual jek selama ni..canggih ni..
kompas tu aku beria la belek nak guna tapi aku tak pass2 lagi...

terima kasih pada Puan Rusni & SPK sebab bagi hadiah ini. 

Ya Allah, kekasihMu meninggalkan kami pesanan, sekiranya umatku memegang(mengamalkan) 2 perkara yg aku tinggalkan, nescaya mereka tidak akan sesat selama2nya iaitu Al-Quran & Sunnahku.

Related Articles

7 comments:

  1. bagusnya hadiahnya..al quran...canggih plak tu..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah bestnya hadiah ko dapat ni..ko tau tak aku nak beli untuk hantaran kawen...harga sgt mahal..cecah ribu tau..syukur nya ko...jgn lupa baca tau..aku suka quran ni..sbb senang nak baca

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah rezki u sis...
    best tul hadiah u nie...
    byk manfaatnya :)

    ReplyDelete
  4. pen digital tu best nok...boleh pasang dengar bila rasa diri terlalai alpa, ade perasaan nak beli jugak ni...takde orang nak bagi dkt aku lah muahahaha

    ReplyDelete
  5. mmg bernilai sgt hadiah ni canggih pulak tu....

    ReplyDelete
  6. bestnya hadiah kau.. kalau taknak meh courierkan kat aku..huahauahuahauaha

    ReplyDelete
  7. set Al-Quran ni dikatakan bernilai RM500..
    jadi tentulah aku tak boleh buat hiasan..kena baca....dan tak boleh bagi juga..

    Faryn, ko pergi beli sendiri..takpun mintak kat bakal asben ko

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...