In

Cendawan Goreng

sejak kes mkn cendawan goreng kali pertama dkt rumah mak mertua kwn aku, terus sangkut..keje nak mkn jek..jadi 22 Ramadhan lepas aku gorengla cendawan..siap buat cili+kicap buat cecah..dan itu jelah makanan yg aku makan sepanjang mlm..4 bungkus aku goreng..cendawan ni disedekahkan oleh seseorg kat aku, aku nak byr dia nak buat amal..aku pun amik jelah..hehe terima kasihla kat dia..
terlebih kuah kicap tapi tetap pedas cilinya...

Related Articles

6 comments:

  1. pehh, dah lapar ni.

    pasal kuah kicap tu, akak nmpk pelik tak bile org makan goreng pisang cicah kuah kicap pedas tu?

    ReplyDelete
  2. ahahaha..dah biasa la tgk..kat johor dgn trg diorg mmg mkn style mcm tu..pisang goreng cecah sambal kicap..sedapla...

    ReplyDelete
  3. SEDAPNYA...KAtsini ada juaL cendawan dengan tepong skaLi..balik koyak-koyak cendawan n gaul ngan tepong makan....adeihh sdp nyaa..kalah udang celop tepOng...ehehehe

    ReplyDelete
  4. nid; mmg tgh kemaruk makan..nanti dah bosan makan mende lain pulak

    ReplyDelete
  5. aku beli yg member aku jual sampai muntah asik makan jeee skrang no cendawan..boringg

    ReplyDelete
  6. takpe nok, aku tak boring lagi makan cendawan goreng...ko bleh beli dan goreng dan aku makan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...