In

Salam Eidul Fitri

kepada blogger tegar & juga yg suka baca blog I, thanks ya..dikuti dgn comments2 yg i baca gelak, suka, tergamam..semua I tak kisahla...

si mulut laser ni, nak mintak ampun maaf zahir dan batin...kepada semua yg mungkin terasa dgn penulisan I dan komen2 I....

meriahkan hari raya dgn tawa kebahagian & kesyukuran  bukan tawa dosa dan kemunafikan...

Related Articles

10 comments:

  1. eri~ selamat hari raya aidiLfitri....maaf zahir erkk..batin takda...ekekkeke

    eri,sori erk kalO spnjg dok singgah bloq kamu nieh...ada komen @ apa yg menyinggung perasaan dek dr ayat-ayat komentar dr saya...ngeeee,,,
    BTW, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

    ReplyDelete
  2. nid; takdela pulak.....

    okla semua post akan dipost lepas raya je..umah mak i diceruk felda....nak balik daaa

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya nok...maaf kan aku semuanya..sob sob

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya eri chan...maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  5. SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR & BATIN TO YOU AND FAMILY! ;)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya aidilfitri!
    maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya dari mira...belum lambat kan?:)

    ReplyDelete
  8. uit..eri-chan tak balik raya lagi ke??? spiderman dah take-over belog ni ha! :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...