In

Audit

sepatutnya auditor datang last 9th Feb. kemudian tak muncul2. elok la aku planning nak cuti hari ni nak buat appointment dengan dentist kat klinik Ampang. 31st Jan lagi aku dah apply online. la ni cuti kena apply online. paper less gamaknya. aku tunggu bos approve..lama beno..

last Friday tengok still pending. sah la aku kena keja jugak. 13th Feb kalau auditor tak datang jugak aku tak tahulah... aku hampir2 aje nak siap segala keperluan auditor nanti.

gigi.. kita rawat awak kemudian. bos saya tak faham awak perlu rawatan. awak sila bersabar. kunyah guna gigi kiri ya.

klinik gigi Ampang hanya terima pesakit Isnin & Rabu je bagi dewasa. kanak2 Jumaat. Hari lain doktor gigi pergi lawat sekolah. itulah kata orang yang aku telefon di klinik Ampang.

Related Articles

5 comments:

  1. kalo boss tak approve mmg tak bleh cuti erk? entah2 dia tak bukak pc ke.. bleh terganggu emosi kalo cam tuh...

    ReplyDelete
  2. tahla mekchu..bos kita tu kalau apply guna kertas pun kena ingatkan kadang2. dia lupa kot..

    ReplyDelete
  3. em bila citer psl audit teringat dulu se keje audit 6 bulan skali.isk mmg tak bape nk gemo la bab2 audit ni.la ni bila dah dok umah tetiap hari lak nak kena audit kebersihan umah :)

    ReplyDelete
  4. ratu; harusla kan audit rumah... boleh jumpa mcm2 benda hilang

    ReplyDelete
  5. aku pun nak pegilah klinik gigi dekat ampang ni, dekat corok mana ek tempatnya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...