In

Chawan, Bangsar

ke Chawan sudah lama. ini hari baru terjumpa gambar2nya, itupun sebab back-up file2 dari dalam lappy nak masuk dalam external hard disk. in case la my lenovo buat perangai. baik kan lenovo ni jaga baik2..tup2 dah 4 tahun.

kopi dan biskut

apa aku mintak pun dha tak ingat. tapi rasanya ada susu segar




signature dish

nasi lemak bungkus



tempting?

teh tarik

happy belated birthday!!!! anyway masa hari makan ni memang birthday dia.
lepas tu bila pergi lagi..makan benda yang sama jugak. nasi lemak la...

Related Articles

3 comments:

  1. ramai jgk blogger cite pasal Chawan nie...nk try lah nnti...nasi lemak dia sgt temting.....nakkkkkk!!!

    hey belated birthday zcat!!!

    ReplyDelete
  2. eh nasi lemak tu elok je tersusun ek ehehe...hepi belated bday jugak utk mr zcatt :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...