In

Ikan Bawal

sekali lagi pada hari ahad nak ke Jemari. tapi kali ni dengan kawan2 zcat. bila dah sampai..tutup...jadi confirm la hari ahad tutup. makanya...ke Showru lagi. berdekatan dengan MAS training centre yang lama?

kali ni aku cuba ikan bawal goreng sambal pulak.


ini ialah kambing black pepper. awesome yo kawan zcat yang order

Related Articles

3 comments:

  1. sedapnya bawal smbal tu...nmpak mcm menarik..

    kambing?sy xbape suka kmbing tp kalu setakat nk rasa2 tu ok kot...

    ReplyDelete
  2. memang sedap bawal tu...

    bagi saya kambing lagi healthy untuk dimakan berbanding lembu

    ReplyDelete
  3. ye setuju...daging kambing adalah baik dari lembu, memang terangkat aku tengok kambing tu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...