Tuesday, February 28, 2012

Taman Sari Brasserie

entry hadap2 makanan sudah..sekarang entry hadap2 suasana dalam ruang makan ni.










sekarang aku nak cerita harga untuk Hi-tea ni.

  • harga sebenar RM96.00 ( ko pitam tak nak makan lunch dah sama dengan harga aku dapat sepasang baju kerja siap tudung semua..)
  • nak jimat, menggunakan Groupon Malaysia 55% off maka seorang hanya perlu bayar RM43.20.
  • kupon ni boleh tebus untuk hi-tea atau dinner. tapi hi-tea aku rasa memang berbaloi sebab makan siang banyak2 takpelah. malam kalu mahu perut nak hadam ambik masa. mahu tambah lemak lagi kitorang berdua ni.
  • restoran ini memang halal. siap ada logo halal Jakim yang baru. jadi melantak tanpa was-was.

korang janganla pergi cari kupon ni dah lama tamat tempoh pembeliannya.  aku memang rasa syukur dan beruntung sebab zcat ni rajin benar membelek laman web kupon2 ni.
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Memang berbaloi lah layan tekak bila dapat kupon camnih. Puas makan. Sekali sekala, best syok!

    ReplyDelete
  2. cantik tempat nie...
    mmg groupon tu very the untungs kan...
    byk beza tu....

    ReplyDelete
  3. mmg untung kan sbb dpt rega yg camtu then kat tempat yg layanan sgt superb.meh pinjam zcat jap.ehehe...anyway ratu baru dapat tester percuma dr libress tu smlm.punye lama submit form.igt tak dpt dah.ehehe.suke..suke...pertama kali dpt menda2 cmtu.kalau ade lg yg seumpamanya jgn lupa roger2 tau :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.