In

Jajan

hari ni beli jajan lagi.

apa itu jajan?

pada pemahaman aku, makanan yang kau kunyah2 padahal perut kau tak lapar. tapi kau sengaja nak gigit2. sebab kau tak mahu gigit jari atau rambut kau.

kau ada? stok jajan macam aku? haaa...

biskut kacang bulat RM15 untuk 90 keping, popiah bergula RM14, popiah daging RM18

biskut kacang bulat dalam bekas masing2. sangat happy...
popiah2 tu aku beli dari kawan ofis. mak dia yang masak. dia tahu ambil komisyen je. hahahaha..biskut kacang bulat tu dari kedai borong kat BBA la. aku pernah cerita dulu masa aku beli biskut bangkit. harga sama je. sila type kat search box. aku malas nak link-kan. hehehehe.

jangan makan jajan banyak2. tak elok. tapi makanla popiah..hahahahah.. kulitnya crunchy..aku sangat suka...ada harapan order lagi sekali ni.

Related Articles

5 comments:

  1. Popiah tuu cam sedap je. Makin sedap makan masa tengok film hindi. .. masa tengok preity zinta .. opss!!

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Sedap tapi mahal sikit .. takde yang bawah rm10 sekarang ni

    ReplyDelete
  3. Dato', takde yang murah lagi dah kat malaysia ni....

    ReplyDelete
  4. popia gula...jangan makan banyak, nanti terlebih hyper pulak hihihi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...