In Hobby

TGV Popcorn Royale

tin baru! koleksi tin baru!!!! gyahhhhhhhh...

semasa menjenguk garret di KLCC last time, tengok harga popcorn dalam tin boleh pitam. RM129! paling murah tu!...boleh dapat sepasang baju kerja siap dengan tudung ok! itu aje yang aku fikirkan sekarang.

jadi masa menapak ke TGV Wangsa Walk aku pun dah tertinjau2 tin popcorn TGV yang diletakkan atas para. harga 1 tin RM29.00. okay next time lah.

kemudian next time datang tu terus nak. pulak2 masa tu lapar tak sempat makan sebab nak masuk panggung dah. jadi ambil jelah Popcorn Royale. tahu ambil je kan.. tak tahu bayar..er..er..yang tolong bayar zcat. penyokong hobi aku mengumpul tin.

tadaaaaa!!!
besar kan...

tunggu nak masuk wayang je ni

karamel! yummeh!!! besar2 pop corn nya!!
but still yeah winner is Garret la. siap ada kacang macademia. makan sekali setahun bolehla....eh lama pulak setahun tu..haha

Related Articles

4 comments:

  1. bks dia cntikkkk bnyak laaaa... nmpak sedappp

    ReplyDelete
  2. syabas...bertambah tin kosong ko lagi kan hihihihi

    ReplyDelete
  3. seronok pulak kumpul tin. aku rasa ni hobi yang sangat jarang..kekekekek

    ReplyDelete
  4. cantik tin tu.em sedangkan makan pop corn biasa pun ske pilih yg byk gula je.inikan pula garret yg semua skali disaluti gula n ada kacang.lagiiiiiiiiiiiiiilah sedap kan cuma lom ade peluag merasa.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...