In

I Don't Care!

bila kawan perempuan asyik bercerita pasal anak...pasal tumbesaran anak dia.. walau sebelum tu dah cerita pada orang lain benda2 yang sama..dari tak tahu apa2 hingga tahu main handphone mak dia lebih tepat menjahanamkan handphone mak dia..i just dont' care. it was your life. 

but its become annoying if everyday you talking about that to me. to the main point. yes! to ME!

oh ya. aku cuma mahu makan tengahari setelah penat menghadap meja komputer yang berselerak dengan kertas2 untuk dilihat balik/ disiapkan/ KIV/ dibuang? diaudit?

i don't want to hear about baby stuff.

i love to hear that there is new attitude you can develop in yourself. respect others feeling.

we the single ladies love talking about fashion. about new color. design. skin moisturizer. serum. face. body shape. macam mana nak menjaga penampilan di usia meningkat 35. not the pampers thingy. or how much you spent time with your baby. 

please. talk to other mummy. not to single lady. especially me. i have enough talking about rising a baby. i have 49 nephews/nieces. the oldest has 3 child already. they makes me to be call Granny!

this entry is definitely point to a person..

personally. i got mad because of her. how to running away from baby story telling? hahaha.

true story!

Related Articles

6 comments:

  1. mybe dia takde sape nk citer kot.sabar...sabar...tp kalau asyik menda yg sama je bosan gak kan...camne nk buat tu ek...ckp kang takut kecik ati...sms je la :) takpun kalau dia bace blog lg bagus...ehehe..

    ReplyDelete
  2. zura; sape yang ada anak la......opps...anak kecil maksud aku.

    ReplyDelete
  3. ratu; dia busy dengan anak mana ada masa baca blog i..hehe.. itulah i ingat nak sound direct. harus sentap. ada jugak orang ofis yang perasan dan suggest ckp je direct...

    ReplyDelete
  4. excited sangat kot...macam dia sorang je yang boleh beranak ada anak agaknya, bosan kalau jumpa orang macam ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...