In

Cosway Redemption Coupon Expire Month

perhatian kepada pemegang kupon RC dari Cosway. kalau tengok betul2 atas kupon itu memang ada printed expired date kan. haa janganla lama2 sangat pegang/simpan sehingga burn..rugi nanti..

seperti yang dimaklumkan oleh jurujual di Cosway;-
  • untuk kupon tahun 2008-2009 kupon akan mati pada March 2012. 
  • kupon tahun 2010 akan mati pada December 2012.
jadi gunakanla untuk pembelian barang yang boleh menggunakan kupon. cuma nanti kena tambah duit sikit atau langsung tidak bergantung kepada harga yang ditawarkan.
macam aku dah gunakan 8 kupon untuk bekas air yang boleh diajadikan juga bekas mebuat ais dan menebus mesin jahit Singer. haa...kan...untung berganda2. 

sekarang ni, aku pun nak kena cari kupon2 aku...kenalah start membelek RC yearly book. nak tengok apa lagi yang mahu ditebus. 1 kupon dapat dengan setiap RM30. tapi bukan semua barang yer....sila rujuk pada jurujual Cosway. sentiasa update dengan buku promosi terbaru.

aku hanya pemegang kad VIP jadi takdela banyak faedah dapat macam dealer. jadilah kan....

Related Articles

1 comments:

  1. thanks babe for the info, haruslah mencari coupon yang lama2 tu, memang ada lagi yang tahun 2008-2009...mujur tak buang

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...