In

Teh Ais Melaka Corner

teh rupanya tak boleh diminum dengan hidangan berat seperti nasi. jadi kami simpan perut nak minum teh. eh? tak order teh bersama nasi sebab nak minum teh waktu senggang..

Melaka Corner di 1 Utama masih lagi menjalankan perniagaan selepas renovation di tempat yang sama. ingatkan dah kena relocate. hehe. sebab banyak betul kedai baru di 1 Utama.

setelah makan2 di Dome, kami ke 1 Utama untuk minum teh ais super sedap.

takde dah plastik beg, cawan plastik adalaa. tapi besar. dan harga pun naik 30 sen dari RM2.70. tapi kalau tapau still dalam beg plastikla...



Related Articles

4 comments:

  1. aku dah jumpa tempat minum teh ais sedap jugak...nanti gua update ye

    ReplyDelete
  2. teh ais mmg nikmat kalau minum...lg plak gelas besar....fuh...kepuasan berganda :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya teh ais....pekat2 sedap...perghhhhhh

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...