Thursday, February 9, 2012

Gold Chili Restaurant

Restoran Gold Chili
Jalan SS15/8B, Subang Jaya, Selangor

sejak dah pandai makan butter prawn/chicken/squid, makanya asyik mencari yang sedap aje nak ikut selera anak tekak dan nafsu makan. uh uh.

selepas minum teh sedap di Melaka Corner, kitorang menuju ke Subang Jaya pula untuk makan2.

buttermilk prawn. sedap sangat. aku suka. ni small size aje...

makan bersama set naasi dan sup bawang. ada juga air teh o ais. kira jimat dan murahlaa

nasi goreng daging super sedap!!!!! zcat dah addicted!
harga2 tak ingat pulak sebab takde resit la.. tapi tempat ni berdekatan dengan First Subang, shopping complex yang baru. lepas makan kitorang pergi solat Isyak di sana.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. Salam,
    Butter prawn berkuah pulak ... mesti best ni ....biasanya butter prawn goreng je

    ReplyDelete
  2. haah betul, buttermilk prawn tu nampak sedap betul

    ReplyDelete
  3. ann; memang menjilat jari la kuah tu. nak buat memang tak pandai..hulur duit jelah ye minta orang masakkan

    ReplyDelete
  4. 1st time ni dgr n tgk butterprawn milk.slalu udang grg butter n nestum je.tktaulah jb ni dah ada lum.boleh gak try kan sik menu sama je kalau makan udang tu.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.