In

Menjamu

kali pertama masuk Aino Living terasa bahagia. happy semacam je tengok barang2 dia even tak beli. Aino menjual perkakasan rumah. ada periuk, pinggan mangkuk, vase, kabinet dapur dan macam2 yang menarik. idea rekaan sangat menarik. sehingga aku merasakan...IKEA...you are boring....

2nd time masuk di Empire. ah sudah. asal nampak Aino je nak masuk. apa lagi..walaupun tak beli...asal feel bahagia sudah...hahahaha..

kerana geram..aku pun curi2 ambil gambar. sebab aku nak tunjuk pada pembaca betapa barang2 Aino sungguh colorful.


zcat happy dapat beli gelas tinggi RM15.90 dan sudu stainless steel sebatang RM1.90



cuba teka apakah bekas ini?

warna biru laut yang damai je tengokkkk...ini bukan plastik okay. punyalah hati2 pegang beg sebab kebanyakan barang adalah kaca.

aku tak dapat ambil gambar kabinet dapur yang cantik2 dan praktikal. erm tapi nak share dengan pembaca sekiranya berminat nak buang periuk2 lama..lebih baik lupakan hasrat tu.. bawa ke Aino (Empire Subang) dan dapatkan diskaun 30% untuk tukar beli periuk baru. harga2 periuk pun mampu milik. pulak2 sekarang tengah ada diskaun 10% tak silap mata aku..dah diskaun lagi kalau tukar periuk2 lama jadi 40%...kan..sapa nak bagi weii..IKEA pun tak buat deal macam ni. tapi semuanya sebelum 1 April 2012 ya. sila tanya staff periuk2 mana yang layak untuk dibeli. yang pasti periuk macam oldies pun ada je orang tukar. kuali pun boleh rasanya.. aku pun tiba2 rasa rugi pergi buang kuali IKEA aku...hurmmm...

Related Articles

3 comments:

  1. pape hal nk ta ye dulu...MURAH TAK????ehehe...kalau lg best n rega ok...mmg bye bye la ikea kan...tp stakat ni sbb lum tgk tmpt yg baru ni...mmg ikea la pujaan hati...

    ReplyDelete
  2. harga berbaloi la dengan kualiti barang.

    tak bolehla nak kata murah tapi boleh kata mampu beli dengan kualiti yang ditawarkan. hehe. design lebih baik la...haaaa..

    ReplyDelete
  3. ikea bc ni mesti sentap sbb awk kata ikea boring..hehehee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...